Krogec

ZA OSEBNO IN STROKOVNO UPORABO (p)osebne karte Sebi naproti

48 (p)osebnih, nežnih, globoko sporočilnih in kreativno ilustriranih kart, katerih glavni namen je, da te intuitivno pokličejo & povabijo nazaj k sebi in k skrbi zase.

Ko ne smemo čutiti ali čutimo, kar naj bi »morali« čutiti, je normalno, da smo odrezani od sebe. Telo nas na takšen način zaščiti pred bolečino, a je žal ne zmore preprosto izbrisati. Lahko jo zanikamo. Tako življenje preživljamo in ga ne živimo. Obstaja pot, kako počasi prihajati iz odrezanega stanja in poiskati svoj notranji kompas. Živeti z njim pomeni biti dovolj varen, da stopim v avtentičen stik s seboj in z drugimi. Sprejemam svojo bolečino in bolečino drugih, jo držim in objamem. Trpljenje si delimo in si ga tako lajšamo. Držimo ga skupaj. Ko sem v stiku s seboj, lahko obstajam, pripadam in živim. Kartice so ustvarjalno in kreativno povabilo v življenje. Uporabne do smrti in še naprej, ker nagovarjajo neprestano graditev psihične odpornosti skozi oblikovanje notranjega kompasa.
Ksenja Kos, CTA – P, psihoterapevtka
Lepo pozdravljeni, vaše karte Sebi naproti sem dobila v dar od meni zelo drage osebe. Naj vam sporočim, da že zares dolgo nisem imela v rokah tako zelo dovršenega in estetsko izpopolnjenega izdelka. Navdušena sem nad ilustracijami in vsakim detajlom, ki karte dela tako zelo posebne. Zares je čutiti ogromno truda, ki je bil prisoten ob nastajanju kartic. Zaradi izgleda in dovršenih sporočil na karticah bodo prisotne tudi v moji svetovalni praksi. Hvala, ker spreminjate svet na bolje. Vse dobro želim :)
Maruša Trdin
Karte so me navdušile. Zdelo se mi je, da lahko pričakujem nekaj posebnega, saj sem do zdaj ugotovila, da se za svoje izdelke res potrudiš in da so premišljeni. Kljub vsemu so karte v mojih rokah ta pričakovanja presegle. Najprej so me presenetile ilustracije, ki so v živo res nekaj posebnega. Na fotografijah me niso posebej navdušile. Ko pa zdaj gledam eno za drugo, pa me slike s svojo čarobnostjo prav posrkajo vase in že same po sebi govorijo in nagovarjajo. Druga stran pa je tako posebna in bogata, da ji lahko rečem kar zakladnica modrosti in izzivov za raziskovanje same sebe. Sama vidim vprašanja kot iztočnice za pisanje dnevnika ali pa kot izhodišče, ki lahko vodi moje razmišljanje skozi dan. Čeprav sem karte kupila sebi, jih nisem kupila le zase. Takoj sem jih dala pogledat tudi možu in jih je lepo sprejel. Zdi se mi, da bom to še kdaj naredila. Naj bo tudi on kdaj pa kdaj deležen spodbude, ki jo kartice nudijo. Hvala, da si ustvarila ta pripomoček. Jaz jih bom uporabljala tudi pri delu z ženskami. V prvi vrsti pa jih vidim kot eno veliko darilo sebi.
Petra Kolarič
Naj tudi jaz izrazim podporo. Karte so izredno toplo sprejete pri klientkah in izredno uporabne. Marsikatera tančica spominov se na novo odstre in dajejo ogromno možnosti vprašanj. Že same ilustracije so čudovite in navdihujoče ter le te omogočajo spet povsem novo smer raziskovanja. Skratka, izredno jih priporočam v uporabo...lastno in strokovno. Vse pohvale, karte so izjemne vrednosti in uporabnosti. 🧡
Mojca Sajovic, S srcem k srcu
Pozdravljeni, sporočam, da je pošiljka v redu prišla, hvala. Obenem vam čestitam za lep in tudi vsebinsko bogat izdelek, ki izredno subtilno in nežno nagovarja in spodbuja k skrbi zase. Zato bi rada bi naročila še dva kompleta … Hvala. ❤️
Ksenija
Hvaležna ❤️ da sem si podarila to posebno darilo. Karte Sebi naproti me vsak dan tako nežno nagovorijo in opomnijo, kako pomembno je, da poskrbim ZASE. Čudovite so. Vesela sem, da sem si jih podarila. Sedaj pa jih naročam še za prijateljico. ❤️🙏🏻
Vse dobro 🍀
Anja
»Iz vaših kart in spletne strani je čutiti vašo srčnost, naklonjenost vašemu delu, strokovnost in občutljivost za človeško dušo. Delo z vašimi kartami je zelo pripomoglo k globljemu vpogledu posameznika v sebe. Čudovite karte so.«
Darja M. Korevec

(p)osebne karte

Sebi naproti

Najbolj nežne a hkrati tako močne karte, katerih glavni namen je: »Da te (ponovno) povabijo – k sebi domov.« Petra

Pred teboj je 48 (p)osebnih, edinstvenih, nežnih, globoko sporočilnih in kreativno ilustriranih kart. Njihov glavni namen je, da te intuitivno povabijo nazaj k sebi in k skrbi zase.

S čarobnimi ilustracijami, intuitivnimi besedami ter skrbno izbranimi vprašanji nežno odpirajo vrata tvojemu (ne)zavednemu in te vodijo po poti – k sebi.

Postopoma in počasi.

Spodbujajo in krepijo moč znotraj tebe, da zavestno tudi sebe postaviš na prvo mesto in te vabijo, da si dovoliš napredovati – počasi. Le tako lahko v svoji notranjosti ustvariš prostor, kjer lahko srečaš – sebe. Počasi.

Po malem in vztrajno.

In ker je vedno tako vredno, da prideš domov – k sebi.

Zakaj izbrati karte Sebi naproti?

Ker na kreativen način spodbujajo, da se zavestno ustavimo in pomislimo nase. Nudijo nam priložnost, da se povežemo sami s seboj in z drugimi, nam varnimi in podpornimi osebami.

Namenjene so raziskovanju sebe in vseh tistih delov znotraj nas, ki kličejo po povezanosti samih s seboj oziroma vzpostavitvi stika z delom nas, ki se skrbi zase (nezavedno) upira.

Karte Sebi naproti lahko uporabimo kot izkaz osebne podpore – sebi.

Karte pa je moč uporabiti tudi kot del individualnega (psiho)terapevtskega, svetovalnega procesa ali kot del skupinske dinamike, saj so karte so-ustvarjalne in namenjene poglobljeni komunikaciji o doživljanju sebe, lastnega notranjega sveta, osebne skrbi zase …

Karte je mogoče uporabiti tudi v paru (partnerstvu), kot del vsakodnevne družinske rutine, kot podpora prijateljstvu … Čeprav so napisane & ustvarjene bolj v ženskem jeziku, jih lahko kot del osebne podpore & skrbi zase uporabijo tudi moški.

Karte Sebi naproti spodbujajo k (aktivnemu) razmisleku o sebi, o lastni skrbi zase, hkrati pa nas spodbujajo, da o sebi (morda) spregovorimo naglas in za lastno počutje, telo … začnemo sprejemati (polno) odgovornost. Vabijo nas, da tudi z drugimi (nam varnimi osebami) podelimo svoja čustva, občutke, (skrite) misli … ter zavestno spregovorimo – o sebi & lastnem notranjem svetu ter prisluhnimo tudi drugim.

P. S.: Kompletu kart sta priložena tudi mini knjižica o skrbi zase in “navodili”, kako lahko karte uporabimo v vsakdanjem življenju oziroma pri delu z ljudmi ter rose gold srček, kot opomnik & držalo za izbrano karto.

Sebi naproti od blizu

 • Izbrana beseda

  48 (p)osebnih besed, ki te skupaj z izbrano ilustrirano podobo nagovorijo & pokličejo k izbiri karte.

 • Izbrani sklop

  6 (p)osebnih sklopov: Dovoljenje, Sebi, Da, Skrb tudi zase, Sprejemanje in Zmorem.

 • Misel, ki Te nagovori

  48 (p)osebnih (iskrenih) misli, ki Te osebno nagovorijo & povabijo k razmisleku - o sebi.

 • Vprašanje, ki Te spodbudi

  48 vprašanj, ki te nežno (a hkrati aktivno) vabijo k raziskovanju sebe in lastne skrbi zase.

Ker je vedno vredno poskrbeti tudi zase.